Undervisningen & priser

Hvorfor vælge privatundervisning hos mig? Mit barn er ordblind

Her er der 100% læsegaranti. Jeg ved, at alle kan lære at læse, hvis man er motiveret for at lære det, har et sprog og et velfungerende sanseapparat. Læsehjælp til ordblinde.Ordblindeundervisning

Mange skoler mangler ressourcer til tidligt at fange børn med læsevanskeligheder, men også til at sætte ind med den nødvendige undervisning, der skal til for at løfte barnet. Bedre til at læse.
Det kræver den rette metode, tid og støtte og jeg lover, at indsatsen er det hele værd. Et læseforløb kan være dét, der redder dit barns læsning og uddannelse.

Konsonantklynger Alkalær
Konsonantklynger læres gennem leg. Her smækkes der med fluesmækkeren 🙂 Ordblindeskole. Alkalær Fyn. Læsehjælp Fyn.

Priser

Pris pr. modul: 4500 kr. + undervisningsmaterialer

Hvert modul er baseret på nogle undervisningsmaterialer, som er nødvendige for undervisningen. En mappe til hvert modul, læsebøger samt evt. spil. Læsehjælp til ordblinde. Undervisning af ordblinde.

Moduler

Modulerne er opbygget efter den anerkendte Alkalær Læsetrappe

Hvert modul gennemføres på op til 10 undervisningstimer hos mig. Da forældrene er med hele vejen, lærer I, hvordan I støtter barnet derhjemme, når I læser.
På denne måde fungerer det rigtig godt at mødes med jævne mellemrum -fx en gang ugentligt eller hver 14. dag – hvor I sørger for at få trænet dagligt. Det vigtige er, at vi først mødes, når barnet er klar og har trænet det pågældende stof på læsetrinnet tilstrækkeligt, så barnet er sikker på læsetrinnet. De samlede udgifter kan dermed holdes på et fornuftigt niveau.
Mit barn er ordblind.

Bøger til Søde Ord (1. modul). Alle er 100% lydrette.

Hvor mange moduler har mit barn brug for?

Det er forskelligt, hvor mange moduler det enkelte barn har brug for.
En tommelfingerregel er, at jo tidligere man sætter ind, jo færre moduler, da barnet kommer på niveau med det pågældende klassetrin.

Modul 1: “Søde Ord”: 4500 kr. + undervisningsmaterialer

Modul 2: “Drilleord I”: 4500 kr. + undervisningsmaterialer

Modul 3: “Drilleord II”: 4500 kr. + undervisningsmaterialer

Modul 4: “Drilleord III”: 4500 kr. + undervisningsmaterialer

Prisen for ikke at lære at læse kan være høj.

Evnen til at læse er en vigtig nøgle for mennesket – heriblandt i forhold til det frie valg på uddannelseshylderne – om man ønsker at blive tømrer, arkitekt, VVS’er, pædagog eller arbejde i butik. At kunne læse er vejen frem til rigtig mange ting.

Alkalær Fyn læseundervisning
Medajler til mine elever. De er alle superseje!

Hvis dit barn har læseproblemer, kan vi sammen hjælpe dit barn

Det er vigtigt, at det som udgangspunkt er den samme ansvarlige voksne, som påtager sig ansvaret for den daglige hjemmetræning.

Det kan være en forælder, en bedsteforælder eller en anden nær voksen. I uddannes altså ligeledes i Alkalær-metoden og kan på den måde støtte og udvikle jeres barns læsning hjemme.

Her er der trygt og rart og barnet behøver ikke spekulere på eventuelle spørgsmål fra klassekammeraterne, hvis det er et barn, der i dagligdagen prøver at skjule sine læseproblemer.

Et læserum med hjerterum – her bliver bogstaver til ord.

Laeseproblemer Laeserum.dk